Har du en bok i skrivbordslådan eller ett manus i huvudet?

Redaktionellt

Då är Opulens Uppdragsutgivning kanske något för dig! Skönlitteratur, artikelserier,  föreningsberättelser, företagsjubileum, släktfotografier, konst, biografier, lokalhistoria… Det finns hur mycket som helst i våra liv som kan förevigas i en bok.

Opulens inleder nu ett samarbete med Ekström & Garays förlag som producerar böcker med stor bredd. Förutom professionell utformning, korrektur och redaktörskap samt hjälp med att få ut böckerna på de stora försäljningssajterna blir alla böcker vi åtar oss också medlemmar av ”Opulens-familjen”. Det innebär att vi annonserar för din bok på Opulens, säljer den i vår nätbutik samt på våra bokbord vid de evenemang vi besöker och skickar ut pressmeddelanden från oss med mera.

Låter det intressant? Skicka ett mail till för mer information och prisuppgifter!

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.

Det senaste från Redaktionellt

Twittereliten vs Opulens

KLARGÖRANDE. Vår krönika i måndags väckte stark kritik bland namnkunniga redaktörer och skribenter.
Gå till Toppen