Montage: C Altgård / Opulens. Bildkälla: Pixabay.com

Rabatterade annonser för kulturproducenter

Magasinet Opulens har vuxit rejält sedan starten och har idag tusentals unika besökare varje vecka. Vi erbjuder nu olika svenska kulturverksamheter att annonsera till löjligt billiga priser på vår vältrafikerade sajt. Det finns flera olika sätt att annonsera i Opulens.

Banners

Vår prisbild utgår från att endast en handfull läsare ska behöva handla det som erbjuds i annonsen för att den ska gå runt.

Välj mellan följande storlekar för din banner:

300×150 (Liten rektangel)
300×250 (Stor rektangel)
300×400 (Skyskrapa)
1 190 x 225 (Sidtoppsbanner)

Native advertising – redaktionell marknadsföring

Marknadsför med en artikel! Med en sponsrad artikel får du också exponering i nyhetsbrev och i våra sociala medier. Artikeln kan handla om ditt företag, tjänster eller kulturutövning. Om det exempelvis handlar om en bok så intervjuar vi författaren och skriver sedan ett porträtt på omkring 4 000 tecken tillsammans med en pressbild. Ett författarporträtt lämpar sig både för debutanten och den som vill marknadsföra ett helt författarskap. I artikeln publiceras även bild på den aktuella boken, med länk till e-handeln. Den sponsrade artikeln kommer att ha en tydlig annonsmärkning med ordet ”samarbete”. Här kan du se exempel på ett författarporträtt .

Intresserad av någon av våra annonstjänster?

Maila annons@opulens.se för mer information och prisuppgifter. Givetvis har vi också rabatterade paketlösningar.