Kul satsning på nycirkus

Scen & film/Kultur.
Annika Frodi-Lundgren uppträdde under Open Stage på Stora Teatern i Göteborg

NYTT FORUM. På Stora Teatern i Göteborg har skapats ett nytt forum för nycirkus. Lena Torquato Lidén gillar vad hon får se och hoppas att det blir fler tillfällen att se works in progress från nycirkusens värld.

 

 

Open Stage
Konferencier: Lotta Nilsson
Medverkande: Love Dahlin, Douglas Magnusson, Relicário (Marta Chaves & Glauko de Lima), Manuel Bojen, Linda Hafstad, Annika Frodi-Lundgren
Stora Teatern, Göteborg

På Göteborgs mesta nycirkusscen har det för kvällen skapats ett nytt rum. En bar uppe på scenen och en matta omgiven av låga gradänger från tre håll. Men också ett nytt rum för de artister som håller på att utveckla föreställningar och i denna form kan pröva sina nummer för en publik. Det är fri entré och alla åldrar representerade bland oss som förväntansfullt väntar på att det ska börja.

LENA TORQUATO LIDÉN
lena.torquato.liden@opulens.se

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.

Det senaste från Kultur

0 0kr