The Mamas gör krogshow: “Mer personligt”

Nyheter.
The Mamas under Melodifestivalen där de tävlade med bidraget “In the middle”. Arkivbild. (Foto: Henrik Montgomery/TT)

MUSIKHISTORIA. The Mamas gör en krogshow på Hamburger Börs i januari nästa år. Förutom egna hits gör trion en djupdykning i musikhistorien.

– Att få den här chansen är historiskt, säger Loulou Lamotte.

The Mamas

Består av Loulou Lamotte, Ashley Haynes och Dinah Yonas Manna. Gruppen gjorde succé när de körade bakom 2019 års vinnare John Lundvik i bidraget “Too late for love”. Då var även sångerskan Paris Renita med i gruppen.Loulou Lamotte och Dinah Yonas Manna är från Sverige och har synts i en rad musiksammanhang tidigare. Dinah Yonas Manna har bland annat arbetat med Jerry Wiliams, och Loulou Lamotte uppträdde med Behrang Miri i Melodifestivalen år 2013. Ashley Haynes har flyttat till Sverige från USA för att satsa på musiken här.De vann Melodifestivalen 2020 med låten “Move” och tävlade även året därpå med bidraget “In the middle”. Då slutade de på en tredjeplats.

The Mamas slog igenom ordentligt i och med segern i Melodifestivalen 2020 med bidraget “Move” – men till följd av pandemin ställdes Eurovision in, och trion har därför knappt hunnit framträda inför en livepublik.

Sofia Sundström/TT

Det senaste från Nyheter

0 0kr