Missa inte Opulens på TellUs bok- och berättarmässa

Redaktionellt.

Missa inte bok- och berättarmässan i Linköping på lördag (kl. 10-16). Opulens kommer finnas på plats (bord 60). 

På TellUs står berättelsen i centrum. Fynda julklappsböcker, testa närproducerade VR-spel, tävla om fina priser i tipspromenader, lyssna på spännande föreläsningar och samtal, gå på workshops, se på teater, upplev trollerishow och ansiktsmålning, gör din egen film och ta del av historien runt några av de unika böckerna i Linköpings stadsbiblioteks samlingar.

Opulens förlag kommer dagen till ära att erbjuda våra två titlar, dokumentärromanen om Harry Martinson Telegrammet från New York av Lars Nordström och kommande utgivning Begreppet konstkritik i den tyska romantiken av filosofen och kritikern Walter Benjamin (i översättning av Nils Järvinen), till rabatterat pris. Köp båda för 300 kr (ord. pris 406 kr). Vi kommer även att erbjuda våra medarbetares verk, däribland Crister Enander, Mattias Kronstrand, Stefan Bergmark, Melker Garay och Clemens Altgård.

Dessutom så kommer adaptionen av Garays roman Kinski och döden – en föreställning med oväntade möten, musik, humor och livsavgörande ögonblick visas i Hörsalen kl. 14 (läs mer och boka här).

Fri entré till mässan och samtliga programpunkter. Mer information hittas på TellUs hemsida.

Varmt välkomna!

HANNAH OHLÈN JÄRVINEN
Kulturredaktör & förlagschef
kultur@opulens.se

Hannah Ohlén Järvinen är utbildad litteraturvetare. Hon har studerat i Uppsala men är sedan årsskiftet bosatt i Malmö och jobbar halvtid på tidskriften Fronesis. Hannah är även redaktör och medstartare av tidskriften Kris och kritik. Utöver det så skriver hon prosalyrik och översätter från tyskan, danskan, norskan och engelskan. www.kkritik.org

Det senaste från Redaktionellt

god jul, opulens

”God jul!”

HELGERNA. Till skillnad från tidigare år håller vi inte stängt över jul
Sommar trevlig sommar

Glad midsommar!

SOMMARLEDIGT. I vanlig ordning tar redaktionen sommarledigt, men vi kommer ändå att
Glad Påsk! Montage: Opulens.

Glad påsk!

STÄNGT. Opulens redaktion har tagit ledigt och är tillbaka tisdagen den 11
0 0kr