Startupbolag använder AI för att skräddarsy sexnoveller

Nyheter.
Foto: Pirr AI.

EROTIK. “Vårt mål är att skapa en ny form av upphetsningsmedia – vi vill revolutionera sättet vi fantiserar på”. Anna Wallander såg vad ChatGPT åstadkommit och var snabb med att använda AI i syfte att skapa en säker plats för folk som vill utforska sina sexfantasier. 

I Sverige finns det många små startups som fokuserar på att utveckla nya typer av erotik, eller “sextech” skriver Breakit i en artikel. Tidigare har Breakit undersökt hur företag som Blanche, OhCleo och Ava Stories vill revolutionera svenskarnas sexuella njutning genom att erbjuda olika former av erotiska berättelser.

Nu har en ny aktör med namnet Pirr dykt upp på marknaden. Anna Wallander, tidigare senior art director på modebolaget Weekday, är grundare av Pirr AB och har nu senast fått 900 000 kronor i stöd från statliga Vinnova för att utveckla företagets plattform. Plattformen kommer att använda sig av AI-teknik för att låta användarna skapa sina egna erotiska historier. Enligt Wallander handlar Pirr inte bara om att erbjuda ren njutning, utan också att främja jämställdhet och förbättra mental och fysisk hälsa.

“Vårt mål är att skapa en ny form av upphetsningsmedia – vi vill revolutionera sättet vi fantiserar på” säger Anna Wallander i ett pressmeddelande. Och framhåller också att appen “Pirr AI är kvinnogrundad med ett kvinnligt perspektiv, men tjänsten är för alla kön och sexuella läggningar.” 

Appen är tillgänglig på såväl App Store som Google Play.

HAILEY NGO
info@opulens.se

Det senaste från Nyheter

0 0kr