Lassgård och Millhagen i ny Hobert-film

Nyheter.
Richard Hobert (foto: Naina Helén Jåma/TT)

THRILLER. Rolf Lassgård, Livia Millhagen och Hedda Rehnberg spelar huvudrollerna i Richard Hoberts nya film ”Kärleksbevis”.

Filmen beskrivs som en psykologisk thriller som utspelar sig på Österlen, där ett par i skilsmässa befinner sig för att tömma sin sommarstuga när en ung kvinna dyker upp med omskakande händelser som följd.

”Kärleksbevis är ett triangeldrama om stark kärlek, tillit och svek. Om när vardagen förvandlas till en psykologisk thriller där känslorna driver människan till handlingar som hon inte trott sig själv om”, säger Richard Hobert i ett pressmeddelande.

Inspelningarna av ”Kärleksbevis” drar igång i februari och planerad premiär är i höst. Hoberts senaste film ”Fågelfångarens son” kom 2019.

TT Nyhetsbyrån

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.

Det senaste från Nyheter

0 0kr