Myhrelds marginalanteckningar: När fantasin inte räcker till

Kultur.
Robert Myhreld_marginalanteckningar
Myhrelds marginalanteckningar. (Montage: C Altgård / Opulens. Grundbild från Pixabay.com)

GOD BOK. Det här är en bok god som någon för att läsa sig till det fantasin inte förmår och det lättjan och ignoransen hindrar oss från, skriver Robert Myhreld som läst Jacqueline Crooks Ismigrationen.

Tips: Robert Myhreld har också ett Instagramkonto som heter just marginalanteckningar.

Jacqueline Crooks kom som ung med sina föräldrar till Storbritannien från Jamaica. I vuxen ålder har hon under många år sysslat med socialt arbete. För Palatinate berättar hon att det hon skriver i boken Ismigrationen (Aska Förlag) är biografiskt eller autobiografiskt. Erfarenheter och händelser – strikt talat fakta – är för henne startpunkten för skrivandet. Boken är dels en släktkrönika, dels en skärskådan av vad fattigdom, utanförskap och marginalisering kan göra med människor. De två, släktkrönikan och utanförskapet, är inlindade i varandra och i slutändan är de kanske ett och det samma.

Tips: Robert Myhreld har också ett Instagramkonto som heter just marginalanteckningar.
ANVÄND DENNA!
ROBERT MYHRELD
info@opulens.se

Robert Myhreld är felutbildad och lade några hundratusen på en kandidatexamen i Personalvetenskap. Utbildar sig nu till Socialpedagog på Mångkulturella Finska Folkhögskolan, Göteborg. Pensionen är i stor fara. Recenserar lite varstans där han kommer åt. Hans värv bygger enbart på stulna åsikter och analyser som han gjort till sina. Det gör ju så ont att tänka på egen hand.

Det senaste från Kultur

0 0kr