Spara tid med färdigrätter

Sponsrat.

Det här eviga planerandet av maträtter. Varenda vecka ska en ny matlista skrivas. Antingen äter man samma sak om och om igen, eller så väntar man in att middagstiden ska komma. Som familj kan man tycka att man ska hjälpas åt att laga mat, eller iallafall komma på den.

Ideer från internet försöker man snappa upp. Men vem orkar sitta där och leta varenda dag? Bättre är det att köpa en färdig måltidskasse som sparar både pengar och dessutom tid.

Inga onödiga köp

Många drar sig från att köpa måltids kasse på grund av kostnaderna. För om man lagar och fixar med allt från grunden blir det billigare. Men hur många gånger åker man inte in och spontanshoppar. Hur ofta blir det inte då att man handlar med sig något extra man egentligen inte skulle ha.

När man kan köpa en färdig måltid kasse som har både frukost, middag, kvällsmat och mellanmål. På det håller du dig mätt en hel dag. Dessutom får du färdiga recept. Spara tid på att slippa tänka på vad ni ska äta. Ni får med er receptet i köpet av er måltidskasse.

Planerad vecka

Vecka för vecka kommer de hem med den kassen du har bestämt. Det är fem dagars av olika maträtter. Det innebär att på helgen kan du komma på den lyxmat du vill äta. Inte far att det är dålig mat i kassen. Det är riktigt bra mat med bra färskvaror. Måltids Kassen levereras till ditt hem. Vare sig ni är en familj, eller att du är ensam finns det en påse för dig.

Har du som mål att gå ned i vikt, så finns där även en påse som hjälper till med det. Vill du testa på att utmana kroppen lite och göra en resning av den? Varför inte testa på tredagars juice kur, allt är uträknat.

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.