Opulens utlyser novelltävling! Tema: Sommarångest

Prosa & poesi.
Foto: Sasin Tipchai

TÄVLING. Kanske känner du redan i början av juni en oro över hur du ska hinna njuta av den stundande semestern? Kanske tycker du att sommarmånaderna, med saftkalas i syrenbersån, strålande sol och uppfriskande bad, också är fulla av orimliga prestationskrav och mörka underliggande stråk?

Magasinet Opulens utlyser nu en novelltävling på temat ”Sommarångest”. Längden per novell ska vara 3 till 6 A4-sidor (9 000-18 000 tecken med mellanslag) och får ej tidigare publicerats.

Åtta författare kommer att koras och presenteras i magasinet under sommaren då vi förstås också publicerar vinnarbidragen.  De som kommer på första, andra och tredje plats får  varsitt grafiskt blad av Opulens Melker Garay samt keps och tygväska med vår logga. De som kniper 4-8:e pris får Opulens förlags första roman Telegrammet från New York istället för en tavla.

Bidrag mailas till  novelltavling@opulens.se och kan skickas till och med 3 juni.

1:a pris

Grafiskt blad av Melker Garay i storleken 56 x 76 cm med en upplaga på 100 ex
Keps och tygväska

2:a pris

Grafiskt blad av Melker Garay i storleken 28 x 56 cm med en upplaga på 100 ex
Keps och tygväska

3:e pris

Grafiskt blad av Melker Garay i storleken 28 x 56 cm med en upplaga på 100 ex
Keps och tygväska

4-8:e pris

Telegrammet från New York
Keps och tygväska

OLA LUNDQVIST

Redaktör
poesi@opulens.se

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.

Det senaste från Prosa & poesi

0 0kr