Då kommer vännernas stjärnfyllda återförening

Nyheter.
Den 27 maj är det dags för den efterlängtade återföreningen av “Vänner”-gänget Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston och David Schwimmer. (Foto: AP Photo/Kevork Djansezian)

ÅTERFÖRENING. I nästan två decennier har fansen fått vänta, men nu närmar sig den hett efterlängtade återföreningen med gänget i tv-serien “Vänner”. Den 27 maj sänds specialavsnittet i USA, meddelar HBO Max.

Återföreningen skulle ha spelats in i mars i fjol men fick skjutas upp på grund av pandemin. Efter ytterligare förseningar blev återträffen med Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courteney Cox och Matt Leblanc till slut av i april, i samma studio där de 235 avsnitten av serien spelades in.

Och då hade de fem sällskap av en lång rad gäster – från gamla “Vänner”-bekanta som Tom Selleck, Reese Witherspoon och James Michael Tyler (“Gunther”), till stjärnor som Lady Gaga, Justin Bieber och Cara Delevingne.

På torsdagen släpptes en försmak av den upphaussade återföreningen i form av en 40 sekunder lång trailer där stjärnorna långsamt går i väg med ryggen mot kamerorna till en avmätt version av seriens signaturmelodi.

TT Nyhetsbyrån

Det senaste från Nyheter

0 0kr