Kristina Sandberg talar ut

Kultur.

PODD. Linda Skugges recension av Kristina Sandbergs nya bok, En ensam plats, har väckt het debatt i flera tidningar och i sociala medier. Dinter utan filter tycker det är dags för författaren att själv få prata.

Säsongens sista Dinter utan filter. Idag får podden återbesök av Kristina Sandberg som gästade ett avsnitt i december förra året. Då pratade Richard Dinter och Sandberg om Majtrilogin, om skam och skrivande, författarröst och inte minst om den bok hon höll på att skriva. Och nu har boken, En ensam plats, kommit ut,  vilket de flesta säkert har lagt märke till, inte minst på grund av den debatt som en av recensionerna gav upphov till. Dinter utan filter tyckte också  det var dags för Kristina  Sandberg att själv få prata.

Om podcasten och tidigare avsnitt >>

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.

Det senaste från Kultur

0 0kr