Satsa på vinhylla eller vinställ

Sponsrat.

Om det är så att du ska förvara vin hemma, så är det allra bäst att göra det i en vinhylla eller i ett vinställ. Allra bäst är det att låta detta vinställ eller din vinhylla stå i ett rum som är mörkt samt håller en temperatur på 15 grader. Dock är det ju en del som helst har vinerna framme och då i ett snyggt vinställ eller vinhylla. Om du vill köpa en sådan, så har WineandBarrels en hel del av detta. Se det stora utbudet av vinställ och vinhyllor här. Är det så att du hellre vill ha dina viner i rätt serveringstemperatur? Då kan du med fördel satsa på att köpa en vinkyl istället.

Förvara dina viner

Förvaring av viner ska ske på rätt sätt. Allra helst ska de ligga ner, så att korken alltid hålls fuktig. Sedan bör de ligga i en vinkällare eller i ett mörkt rum med rätt temperatur. Så är du ute efter att lagra viner, så kan det vara bra att ha rätt hylla eller ställ för detta. Dock är det som sagt många som gärna har ett vinställ framme, med de viner som de gillar allra bäst. Vinställ finns ju idag i en massa former, storlekar och material.

Vinhylla eller vinställ?

Om du inte vet om det är en vinhylla eller ett vinställ som passar dig bäst, så kolla gärna in de olika varianterna hos WineandBarrels. Fundera på hur många flaskor du vill kunna förvara. Ska det bara vara praktisk förvaring, eller vill du även att det ska vara en inredningsdetalj i hemmet? Kanske det inte ens är ett vinställ eller vinhylla du ska satsa på. Det finns ju som sagt även vinkylar, som är ett riktigt bra sätt att förvara dina viner på. Det så att de alltid har rätt serveringstemperatur och kan serveras direkt då!

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.