O-märkt

Poddar

PODD. Den svenska konstvärlden är inte direkt välkomnande när det gäller o-skolade och o-etablerade (”o-märkta”) konstnärer. Hur tjockt, långt eller fett måste ett CV vara för att man ska få kalla sig konstnär? Är de svenska lowbrowkonstnärerna och ART MONSTERS före sin tid? Går det ens att revolutionera konstvärlden? Och vad gör en vibrerande Stormtrooper inne på en Cowboy-bar?

Frågorna är o-erhört många i avsnitt 15 – som är sista avsnittet av ART MONSTERS-podden innan Mia & Maria startar sin alldeles egna podd. Tjejerna har dessutom ännu fler spännande nyheter att berätta!

I avsnittet medverkar också de svenska popsurrealisterna Saga Wendotte och Elin Jonsson. I röstcollaget: Sandra Fredin, Linnea Strid, Mats Tusenfot, Mia Makila, Maria Wingård, Sandra Hultsved.

Följ oss eller gilla artikeln:
Prenumerera gratis
Twitter
Instagram
RSS

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.

Det senaste från Poddar

Gå till Toppen