“Flashback forever”-trion gör valprogram i SVT

Nyheter.
Ina Lundström, Emma Knyckare och Scroll-Mia utgör “Flashback forever”-podden (foto: Christine Olsson/TT)

RYKTEN. De tre rösterna bakom podcasten “Flashback forever”, Ina Lundström, Emma Knyckare och “Scroll-Mia”, intervjuar partiledarna inför valet i ett nytt program för SVT Play.

Partiledarna får svara på frågor som är hämtade från rykten på forumet Flashback. Bland annat får tittarna veta om det verkligen är sant att Miljöpartiets språkrör Per Bolund är sittkissare och huruvida Annie Lööf väljer underkläder med manliga väljare i åtanke.

– Vi har en enda ambition, det är att ställa frågor som ingen annan skulle få för sig att ställa. Hittills tror jag att vi lyckats med det, säger Scroll-Mia till SVT.
Den enda partiledaren som inte har tackat ja till att medverka är statsminister Magdalena Andersson (S). Hon ersätts i stället av socialminister Lena Hallengren (S).

Programmet läggs ut på SVT Play 3 juli.

TT Nyhetsbyrån

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.

Det senaste från Nyheter

0 0kr