Barnradion presenterar två nya program inför sommaren

Nyheter.
Olle Sarri. (Foto: Mattias Ahlm)

SOMMARLOV. Barnradion presenterar två nya program för sommarlediga barn att lyssna på.

Det rör sig om ”Min bästa väns hemliga liv”, som beskrivs som ett nervkittlande mysterium om den 12-åriga Lily som upptäcker att hennes vän är i fara och måste försöka rädda deras vänskap. Det andra programmet är sommarens långa följetag ”Ossians ovanliga nanny” – det beskrivs som ett fantasifullt och underhållande äventyr, som skrivits av Ylva Karlsson och högläges av skådespelaren Olle Sarri.

–   Jag är mycket glad över att jag fått läsa in Ylva Karlssons jättefina bok. Den är spännande och dessutom mycket tänkvärd även för mig som förälder. En riktigt bra familjebok, säger Olle Sarri i ett pressmeddelande.

I sommarlovsmysteriet “Min bästa väns hemliga liv” spelar 13-åriga Gry Eriksson och Theodor Velasco Macauley rollerna som Lily och Aron.

–   Barnradions sommartablå är fullproppad med äventyr, vänskap, mystik och kunskap. På sommarlovet är det perfekt att kasta sig in i en spännande serie och sluka avsnitt efter avsnitt. Vi märker att det finns ett sug hos publiken och att många spänt väntar på sommarens nya produktioner, säger Beatrice Dalghi, samordnare Barnradion.

Anna Brynhildsen

Det senaste från Nyheter

0 0kr