Utan undran kan man inte läka

Underskruvat.
Collage: C Altgård / Opulens. (Grundbild: Pixabay.com)

FÖREDRAGSREFERAT. “Han är det approprierade indiska snömosets svar på brandman med katt och skickar diskreta fakturor.” Jesper Nordström tar oss med på kurs.

Vi har nu samlats en mängd sönderstressade kommunalanställda kvinnor här på Mullefjongs Kursgård för att njuta av stekhet isglass (drömmen om både och) i form av att lyssna på en riktig sån där lagomsvettig kosmosbock från Bayerns friska berg och Tysklands hjärta av alternativ medicin. Han heter Udo Dongenschneider och har vilt men vårdat skägg och ekologisk viking-vajb. Han talar till er rakt genom rymdmoderns vaginaport.

Han är det approprierade indiska snömosets svar på brandman med katt och skickar diskreta fakturor på tjugotretusen till avfolkningskommuner i Mellansverige. Hör hans sång :

Målet med ultraljudsenergi är att plantera frön av potential istället för stagnation. Vi finns som pulser. Empati kräver utforskning. Snart kommer det att utvecklas extas som biosfären aldrig har sett. Vi befinner oss mitt i en interstellär utveckling av inspiration som ger oss tillgång till själva universum. Människan har inget att förlora. Vilka är vi? Var på den stora resan kommer vi att återfödas?

Våra samtal med andra resenärer har lett till en förfining av ultramagiskt medvetande. Verkligheten har alltid strålat med andliga bröder och systrar vars essenser är omslutna i naturen. Genom historien har människor interagerat med kvantcykeln via elektromagnetiska krafter.

Vi kallas att utforska själva kvantcykeln som ett gränssnitt mellan delning och potential. Enande vägledning sker nu över hela världen. Gudinnan kommer att förstärka vår koppling till kosmisk läkning. Utan undran kan man inte läka.

Sen blir det kaffe och sju sorters kakor i verandan med snickarglädje och sjöutsikt och det är ju trevligt, så sitt inte där och var kritisk nu.

JESPER NORDSTRÖM
jesper.nordstrom@opulens.se

Jesper Nordström är kulturskribent med inriktning på litteratur och idéhistoria, med särskilt intresse för modern poesi och tysk prosa. Han har även gjort resereportage från Berlin och Köpenhamn med inriktning på arkitekturhistoria.

Det senaste från Underskruvat

0 0kr