Skydda din mobil på bra sätt

Sponsrat.
Foto: Bjornberry.com

De allra flesta av oss har idag en så kallad smartphone. Det är allt från iPhone till Samsung som gäller. Dessa varianter av telefoner, de kostar ju en hel del att köpa. Det samtidigt som de kan gå sönder lätt om man tappar dem. De kan även repas i glaset. För att motverka detta till viss del samt skydda den mot både det ena och andra, så kan man med fördel satsa på ett mobilfodral. Ett mobilfodral inte bara skyddar telefonen på bra sätt, den kan även göra den snyggare. Det eftersom att idag finns det ju grymt många motiv att välja på.

Hitta snyggt motiv som passar dig

När du ska köpa dig ett mobilfodral, fundera först på om det ska vara ett så kallat plånboksfodral eller annan variant. Därefter är det ju oftast motivet som spelar roll. Idag finns det fina motiv med blommor, djur och mönster så väl som det kan finnas med loggor för fotbollslag och så vidare. Sedan finns det så klart även enfärgade varianter av fodral för mobilen. Det är bara att välja det som passar dig eller tilltalar dig.

Vad är det för skillnad på mobilfodral och mobilskal?

Idag är det oftast så att man kan köpa antingen ett mobilfodral eller ett mobilskal. Oftast är det så att ett mobilfodral är just ett fodral, som skyddar både framsida, baksida och runt om hela mobilen. Det är som att stoppa in den i en slags väska. Ett mobilskal däremot det brukar vara just ett skal man klickar på mobilens baksida. Därtill finns det även så kallat skärmskydd, som sätts på skärmen för att skydda den mot repor. Vad du föredrar, det är en smaksak, men mobilen är som mest skyddad genom att ligga i ett fodral. Dessutom kan fodralen även användas för att ha kreditkort och annat i!

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.