Tjugondag Knut dansar Opulens julen ut

Redaktionellt.
Montage: Opulens.

ÅTERKOMST. Under jul- och nyårsledigheterna har Opulens gått på sparlåga och vi har endast publicerat boktips från våra litteraturkritiker samt vinnarna i vår vinternovelltävling. Men idag måndag, på Tjugondag Knut, går magasinet för full maskin igen.

 

Vi börjar året med en förstärkning av redaktionen. Diana Iskra övertar Clemens Altgårds roll som redaktionssekreterare medan den senare från och med nu är Opulens kultur- och bildredaktör. Vår målsättning är att magasinet även under 2020 ukommer fem dagar i veckan, men för att säkra utgivningen behöver vi ditt stöd!

Prenumerera på Premium och få tillgång även till våra låsta artiklar. Det kostar endast 29 kr i månaden eller 500 kr för helår. På köpet får du tre månaders obegränsad och gratis tillgång till hela utbudet (värde 237 kr) av kvalitetsfilmer från Draken Film. Streamingtjänsten som av teknikmagasinet IDG utsågs till fjolårets bästa streamingtjänst där bland annat Svt Play, Spotify och Storytel var andra nominerade.

När vi startade Opulens för snart tre år sedan var det på grund av att vi i flera år sett hur svensk kulturjournalistik dränerats. Många, även de som fortfarande prenumererar på en morgontidning, har idag ingen fullödig kultursida. Vårt bidrag för att stärka kulturjournalistiken är detta dagliga magasin men för att kunna fortsätta behöver vi fler läsare som prenumererar på våra låsta artiklar.

Teckna prenumeration här och välkommen till ett nytt år med Opulens!

STEFAN BERGMARK
info@opulens.se

Stefan Bergmark är chefredaktör för Opulens. Norrlänning men sedan sekelskiftet bosatt i Malmö. Stefans yrkesmässiga bakgrund är från olika fanzines, tidskrifter samt oberoende medier och som frilansjournalist har han främst skrivit åt dagstidningarnas kultursidor. Stefan har också varit redaktör för ett par böcker samt fått tre antologier med krönikor utgivna. Mer om och av Stefan Bergmark: www.stefanbergmark.se

Det senaste från Redaktionellt

Höstlov, höst, november, flugsvamp, halloween,

Höstlov och poesi

MINISEMESTER. Opulens gör ett kort uppehåll från och med den 31 oktober.
Midsommar, sommarskylten, info om sommaren med Opulens

Trevlig sommar!

Opulens tar nu sitt sedvanliga sommaruppehåll och är på plats igen måndagen
0 0kr