Tack alla ni som bidrar till Opulens!

Redaktionellt.

 

När vi startade Opulens i fjol var siktet inställt på ett dagligt nätmagasin utan betalväggar. En kultursida för alla dem som i dag inte har någon sådan eller är missnöjd med den som den eventuella morgontidningen erbjuder. Hur vi kvalitativt lyckats med denna ambition är inte vår sak att bedöma, men kvantitativt, med 4–5 publiceringar varje vardag, måste vi ändå sägas vara i hamn.

Men journalistik kostar. Som ni läsare säkert uppmärksammat har nedanstående swishannons funnits i flera av våra artiklar sedan i vintras (vi har också bankgiro 865-2703). Vi har inte möjlighet att personligen tacka var och en av er som bidragit, men härmed framför vi en stor varm kram från alla oss i Opulens redaktion. Ni är bäst!

 

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.

Det senaste från Redaktionellt

god jul, opulens

”God jul!”

HELGERNA. Till skillnad från tidigare år håller vi inte stängt över jul
Sommar trevlig sommar

Glad midsommar!

SOMMARLEDIGT. I vanlig ordning tar redaktionen sommarledigt, men vi kommer ändå att
Glad Påsk! Montage: Opulens.

Glad påsk!

STÄNGT. Opulens redaktion har tagit ledigt och är tillbaka tisdagen den 11
0 0kr