Tack alla ni som bidrar till Opulens!

Redaktionellt.

 

När vi startade Opulens i fjol var siktet inställt på ett dagligt nätmagasin utan betalväggar. En kultursida för alla dem som i dag inte har någon sådan eller är missnöjd med den som den eventuella morgontidningen erbjuder. Hur vi kvalitativt lyckats med denna ambition är inte vår sak att bedöma, men kvantitativt, med 4–5 publiceringar varje vardag, måste vi ändå sägas vara i hamn.

Men journalistik kostar. Som ni läsare säkert uppmärksammat har nedanstående swishannons funnits i flera av våra artiklar sedan i vintras (vi har också bankgiro 865-2703). Vi har inte möjlighet att personligen tacka var och en av er som bidragit, men härmed framför vi en stor varm kram från alla oss i Opulens redaktion. Ni är bäst!

 

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.

Det senaste från Redaktionellt

Ha en skön sommar!

SEMESTER. Som tidigare år har nu Opulens ordinarie utgivning uppehåll. Under tiden
0 0kr