Noterat: Ett liv

Noterat.

ANVÄND DENNA! Noterat_vinjettbild_Opulens_noterat

TILLVARON. Ett liv. Fyllt av glädje, oro, skratt och gråt. Val som avgör vilken väg livet bär. Alla personer som gör ett viktigt och betydelsefullt avtryck. Känslor som skapas mellan ett par, som sedan skapar den viktigaste personen i ens liv. Svek, lycka, kärlek, förhoppningar. Jakten efter materiella saker. Vem har bäst, vem har dyrast? Jakten efter att ha så mycket pengar som möjligt. Risker som avgör ens liv. Chansen man har men tvekar på att ta.

Våga ta det stora steget som förändrar livet, men bromsas in av “tänk om”. Utbilda sig så högt som möjligt. Jobba så mycket som möjligt för att kunna ha så mycket som möjligt. Klaga på saker som fattas, materiella ting man måste ha. Älta, hata, älska. Bry sig om vem som sa vad. Oroa sig om vad nån kommer tycka och tänka… tills allt blir knäpptyst och kolsvart… och allt det som spelade roll, spelar ingen roll längre.. Och det enda som är kvar är ett skal.

Livet är som en pjäs, ett rum fyllt av människor med blandade känslor, tills showen är över och draperiet täcker scenen och alla människor och känslor försvinner och det enda som är kvar är ett knäpptyst och kolsvart rum. Ett skal.

Ett liv.

Hakija Avdic 

LÄS FLER NOTISER

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.

Det senaste från Noterat

ANVÄND DENNA! Noterat_vinjettbild_Opulens_noterat

Noterat: Domstolstrots

HÄXJAKT. Under 1990-talet förmedlades  mer än lovligt många advokatserier via min tjock-tv,
0 0kr