Färgglad sommarutställning

Konst.
Foto: Anne Edelstam

KONST. Liljevalchs färgglada sommarutställning har titeln En Paradisattack. Där visas verk av Ulrica Hydman Vallien. ”Denna retrospektiv ger en bred och fulländad skildring av hennes konst,” skriver Anne Edelstam.

 

Ulrica Hydman Vallien, ”En paradisattack”
Liljevalchs, Stockholm
Utställningen pågår till och med 30 augusti 2020

Foto: Anne Edelstam

Världen börjar så sakteliga öppnas upp igen efter månader av mer eller mindre karantän och oro. Coronapandemin är visserligen inte över men enligt experterna så ”planar den ut”.

Museerna och konstvärlden har legat i träda sedan i mars och som med mycket annat här i världen, märker man hur mycket man har saknat dem när de inte längre finns. Jag uppmanar samtliga som är intresserade av konst att besöka de museer och utställningslokaler som öppnar upp igen. De behöver oss lika mycket som vi behöver dem! I dessa tider måste vi visa solidaritet och uppmuntran.

 

ANNE EDELSTAM info@opulens.se

 

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.

Det senaste från Konst

0 0kr