Vilken jacka passar dig?

Sponsrat.

Är det dags att investera i en ny jacka? Det första du bör bestämma dig för är så klart var för jacka det ska vara. Ska det vara en jacka för varmare årstider som vår och sommar eller är det en höst och vinterjacka du är i behov av?

Ett bra tips är en CP Company jacka. De har så kallade allvädersjackor, som kan passa bra. En av deras mest kända jackor är Goggle Jacket som kom under slutet av 1980-talet men som är populär än idag! Denna jacka hämtade inspiration från det militära. Det är en mycket praktisk jacka, så väl som den är snygg.

Satsa på flera jackor

För att du ska vara välklädd och rätt klädd, så kan det vara värt att satsa på att ha fler än bara en enda jacka i din garderob. En tunnare jacka för varmare väder och en tjockare för kallt väder. Sedan är det inte fel att även ha en snygg jacka för de tillfällen du ska klä upp dig så klart.

När det gäller jackor från CP Company så har du flera varianter att välja på. Det för både varmare och kallare väder. Dessutom så har de alla en snygg design med för den delen.

Hitta rätt jacka för dig

Du som är ute efter att köpa en jacka, oavsett om det är en CP Company jacka eller en jacka av ett annat märke, du kan med fördel kolla in Kaufmann. Denna butik för herrar har ett brett utbud av herrkläder. Det från många kända märken. Bland annat då CP Company, men även BOSS, Calvin Klein, Ralph Lauren, Parajumpers, Rains och många fler.

Utöver att köpa en eller flera jackor kan det vara bra att passa på att uppdatera din garderob med andra passande kläder samt även snygga accessoarer och annat du kan behöva ha på dig. 

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.