Satsa på tavlor till ditt hem

Sponsrat.

Kala väggar i alla rum, det är ju mindre kul. Det bästa sättet att piffa upp dina väggar, det är helt enkelt att hänga upp tavlor. Idag finns det ju en mängd olika sorters tavlor att välja på med. De kommer i en mängd olika motiv, olika storlekar, i färg, i svartvitt och så vidare. Det gör det enkelt att hitta rätt tavla för rätt rum.

En tavla eller fler, det kan göra en hel del för dina olika rum. De blir en del av din inredning så att säga. Utöver tavlor så kan du även hänga upp annat, så som fotografier, personliga föremål, posters, vägghängda växter och mycket mer.

Satsa på minst en tavla per rum

Det är inte fel att ha minst en tavla per rum. Du kan anpassa hur många du ska ha, beroende på hur stor rummet eller väggen är. En maffig stor tavla kan komma till sin rätt om du har en stor vägg så väl som det kan vara snyggt att ha många små, som en slags tavelvägg. Eftersom att det idag finns många motiv att välja på, så är det lätt att matcha din övriga inredning med en tavla. Det oavsett om du vill ha vilda djur, blommor eller en abstrakt målning.

Även om de flesta tänker vardagsrum eller sovrum då det gäller tavlor, så passar det även bra med tavlor i köket, badrummet, hallen och så vidare.

Hitta tavlor som passar dig

Om det är så att du vill hitta bra tavlor som passar din stil och ditt hem, så finns det gott om ställen att köpa dem på. Ett bra ställe på nätet, det är Konstlagret. Du kan även matcha dina tavlor du köper med saker du redan har hemma. Det kan vara semesterminnen, vykort, fotografier, udda föremål och så vidare. Det är bara att hänga upp!

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.