Glastavlor ger ett modernt och fint klassrum

Sponsrat.

Inredning ligger högt på listan hos dem flesta. Att bara ha det prydligt och fint i hemmet räcker inte. Även på ens arbetsplats ska den möjligheten finnas. Alla minns säkert den stora svarta tavlorna eller whiteboarden på skolorna. Det är inte bara skolor som använder sig av dem, utan även en del kontor. Många har dem säkert kvar också. Men idag finns det en mycket finare lösning för ert klassrum. Istället för att ha en stor vit tavla som kan se ganska tråkig ut, kan man välja att ha glastavlor. Glas Tavlorna är en väldigt bra, även som en inredningsdetalj.

Flexibel eller fast

Gillar du att kunna föreläsa och visa saker på olika ställen? Då kan glastavlan på rullande ben vara något för dig. Till skolor kan man använda glastavlor redan från att barnen är små. Varför inte en varm sommardag ta ut lektionen utomhus? Alla mår bra av att få sol och frisk luft på sig. Vill man ha något fast och bestämt, då finns det även dem man sätter in i väggen. Glastavlor kommer i olika storlekar och modeller, vare sig du ska ha dem på en, vägg eller även på ditt skrivbord. Allt kan du hitta från ett fint sortiment av glastavlor.

Används aktivt

Detta kan vara något av det som är mest använt i skolan. I många år har det varit populärt, inte så konstigt. För läraren är det betydligt enklare att kunna visa upp allt på tavlan så alla barnen ser. Detsamma gäller på kontoret. Även fast man inte visar upp för någon annan kan det vara väldigt bra om man behöver komma ihåg saker. Det finns särskilda tillbehör till dessa tavlorna man kan köpa. Det är rätt sorts pennor som man kan skriva med om och om igen på glastavlan. Med en glastavla är en modern inredningsdetalj.

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.