Opulens på Stockholms litteraturmässa i helgen

Redaktionellt
Opulens marknadsförare Vladan Lausevic kan du träffa vid bokbordet

I helgen äger Stockholms litteraturmässa rum. Förutom föreläsningar, samtal och framträdanden hålls en bokmarknad där Opulens kommer att delta.

Stockholms litteraturmässa är en årligt återkommande mässa som vill lyfta fram den mångfald av förlag som finns i Sverige. 2018 års mässa är den tredje och går av stapeln i helgen, 13-14 april. Liksom tidigare år är mässan inhyst i Kulturhuset Stadsteatern.

Ett sextiotal förlag och tidskrifter presenterar sin utgivning under Stockholms litteraturmässa. Bland dessa finns Opulens som på lördagen hittas på bokmarknaden. Vårt bokbord kommer vara fyllt med förlagets och medarbetares böcker samt tröjor, tygkassar och kepsar. Kom förbi och handla eller bara för att ta ett snack!

Mässan har inget inträde och på hemsidan hittar du hela programmet och vilka andra utställare som kommer >>

Följ oss eller gilla artikeln:
Prenumerera gratis
Twitter
Instagram
RSS

Opulens är ett dagligt nätmagasin som vill stärka kulturjournalistikens opinionsbildande roll. Kulturartiklar samsas därför med opinionsmaterial – allt med en samhällsmedveten blick där så väl klimatförändringarna och hoten mot yttrandefriheten som de sociala orättvisorna betraktas som självklara utgångspunkter.

Det senaste från Redaktionellt

Twittereliten vs Opulens

KLARGÖRANDE. Vår krönika i måndags väckte stark kritik bland namnkunniga redaktörer och skribenter.
Gå till Toppen